Vés al contingut

notícies relacionades

laudate-deum-pollu

'Laudate Deum': obrir els ulls i deixar de negar l'evidència

JOSEP GORDI –CR | El Sant Pare Francesc ha tret a la llum aquest dimecres l’exhortació apostòlica 'Laudate Deum'. Ell mateix havia anunciat que l’estava escrivint i que era una continuació de l’encíclica 'Laudato Si'' i l’ha acabat vuit anys després de la publicació de la primera. Un cop llegit el text, hom té la impressió que el Sant Pare ha donat un cop de puny damunt de la taula per dir-nos que obrim els ulls i que deixem de negar les evidències.

laudate-deum

La 'Laudate Deum' en 30 cites

CR | Aquest dimecres, coincidint amb la festivitat de Sant Francesc d’Assís, s’ha fet pública la nova exhortació apostòlica del papa Francesc 'Laudate Deum'. Per facilitar-ne una lectura ràpida publiquem un resum en català amb 30 cites.

El text no aporta grans novetats sobre el pensament de la Laudato Si', però augmenta en contundència la seva crida a prendre mesures per aturar el canvi climàtic i, en especial, exigeix resultats a la propera cimera del clima d’aquest any.

“Christus Vivit”, l’Exhortació del papa als joves en 75 cites

(CR) Una lectura ràpida al nou document del papa Francesc adreçat als joves. Christus Vivit és l’Exhortació Apostòlica que recull les conclusions del Sínode sobre els joves que es va celebrar el passat octubre a Roma després d’una extensa consulta mundial. El text del papa Francesc s’ha presentat aquest dimarts al Vaticà. Resumim les principals idees i frases del Papa a través de les cites del document.

panoràmica

Veure la fe