Vés al contingut

notícies relacionades

"Estimada Amazònia" en 30 cites

(Arquebisbat de Tarragona) Extracte, en trenta cites, de la nova Exhortació apostòlica post-sinodal del Sant Pare Francesc publicada aquest dimecres dia 12 de febrer sota el títol Estimada Amazònia. Introducció

"Estimada Amazònia" reforça el clam dels pobres i aparca canvis en el sacerdoci

(CR) El clam dels pobres de la terra, l’arrelament de l’Església a cada realitat cultural, l’ecologisme integral o el protagonisme del laïcat, són alguns dels punts que surten més reforçats del compromís de l’Església a zones com l’Amazònia. Així queda recollit de nou en l’Exhortació apostòlica del papa Francesc Estimada Amazònia que fixa les conclusions del Sínode celebrat l’any passat.

“Christus Vivit”, l’Exhortació del papa als joves en 75 cites

(CR) Una lectura ràpida al nou document del papa Francesc adreçat als joves. Christus Vivit és l’Exhortació Apostòlica que recull les conclusions del Sínode sobre els joves que es va celebrar el passat octubre a Roma després d’una extensa consulta mundial. El text del papa Francesc s’ha presentat aquest dimarts al Vaticà. Resumim les principals idees i frases del Papa a través de les cites del document.

panoràmica

Veure la fe