Vés al contingut

notícies relacionades

Catalunya Religió porta l’actualitat religiosa a l’aula

(CR) Des del Departament de Pastoral de l’Escola Cristiana (FECC) no s’ha volgut restar al marge de l’impacte de l’actualitat informativa, especialment l’actualitat religiosa, a l’aula. A tal efecte, s’ha incorporat un nou apartat al butlletí digital mensual '

Activa’t amb Jesús, premiat per l’Escola Cristiana

(Jesuïtes) La iniciativa ‘Activa’t amb Jesús’ rebrà aquest dijous el premi TIC Pastoral que concedeix la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Es tracta d’un projecte que ofereix petits vídeos setmanals, a partir de l’Evangeli de diumenge, per a compartir en família o en grup, i especialment adreçats a infants i joves.

Diversitat i qualitat als ensenyaments professionals de l’Escola Cristiana

(Escola Cristiana) En els darrers anys, els Ensenyaments Professionals, que incorporen la Formació Professional però també els Programes de Formació i Inserció, els Ensenyaments Esportius de règim especial, els cicles d’Arts Plàstiques i Disseny i els Itineraris formatius específics, s’han consolidat com a oferta formativa de qualitat orientada a una més directa inserció laboral, ja que eduquen en l’adquisició de les competències personals i professionals necessàries per a l’exercici qualificat d’una determinada professió, i, a més de permetre l’accés al treball, també tenen efecte

Torna el Premi CCAPAC Compromís Educatiu

(CCAPAC) La Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya treballa per a la millora del sistema educatiu, perquè estigui dotat de pluralitat i diversitat i perquè es reconegui el dret dels pares a triar l’escola dels fills d’acord amb les seves conviccions. "Per progressar, és imprescindible el compromís de tots plegats.

60 anys del Col·legi Episcopal de Lleida: “Estem en bones mans”

(Laura Mor –CR/Lleida) Pionera en practicar la normalització lingüística a les aules, va ser també la primera escola de la ciutat en crear una associació de pares. Aquest curs el Col·legi Episcopal de Lleida celebra 60 anys de trajectòria arrelada a la ciutat i orientada a crear comunitat educativa.

Morlans: “Hem creat un nou gènere comunicatiu”

(Laura Mor –CR) Hi ha tres persones sobre l'escenari. Un crític comenta una seqüència de cinema contemporani de no més de cinc minuts. Un pianista manté el clímax de la pel·lícula. Mentre que un tercer reinterpreta l'escena a la llum d'un manament. És el nou “espectacle-impacte” que ofereixen l'Escola Cristiana de Catalunya, la Delegació Diocesana d'Apostolat Seglar i la Fundació Unaveu.

Veure la fe