Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(CCAPAC) La Confederació Cristiana d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya treballa per a la millora del sistema educatiu, perquè estigui dotat de pluralitat i diversitat i perquè es reconegui el dret dels pares a triar l’escola dels fills d’acord amb les seves conviccions. "Per progressar, és imprescindible el compromís de tots plegats. Per això aspirem a potenciar-ne la força a través del reconeixement a persones o entitats que hi han donat visibilitat pública i que poden esdevenir referents en la nostra acció", han explicat. És per aquest motiu que la confederació ha fet públic que l'organització reeditarà el Premi CCAPAC Compromís Educatiu

EL CCAPAC ha explicat que els tres eixos que motiven el premi són l'impuls per créixer com a escoles acollidores i innovadors, fomentar les famílies implicades i positives i esdevenir la pedra angular en el desenvolupament de comunitats educatives il·lusionades i integradores.

Les bases d’aquest premi ja estan disponibles en un document a la pàgina web de l'organització. La presentació de candidatures estarà oberta fins al 29 de març de 2019. El 12 de maig tindrà lloc el lliurament d'aquest 2n Premi CCAPAC Compromís Educatiu.