Vés al contingut

notícies relacionades

fedac-1

Les escoles FEDAC, premiades per la seva contribució a l'Economia del Bé Comú

FEDAC | És un reconeixement per la solidaritat en la gestió dels recursos financers. Les escoles FEDAC han rebut aquest dimarts el guardó Innovalors per la seva contribució a l'Economia del Bé Comú. El reconeixement ha tingut lloc durant la segona jornada Innovalors, que organitzen l'Associació Catalana per al Foment de l'Economia del Bé Comú i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). 

bisbat-girona-economia

El 52% dels ingressos del bisbat de Girona provenen de les aportacions dels creients

BISBAT DE GIRONA | Les aportacions voluntàries són una peça clau perquè l'Església segueixi desenvolupant la seva tasca pastoral i social. En el cas del bisbat de Girona, un 52% dels ingressos provenen de les aportacions directes o indirectes dels mateixos fidels a través de col·lectes i de la creu a la Declaració de la Renda.

cij-2023-00

“El capitalisme és una economia contra la vida”

ROGER VILACLARA –CR | Una economia que mata. Això és el capitalisme segons Imanol Zuribe, professor de sociologia a la Universitat del País Basc, que ha estat l'encarregat d'inaugurar el curs del centre d'estudis de Cristianisme i Justícia. En la seva conferència ha parlat del capitalisme com una "necronomia": una economia contra la vida. 

Veure la fe