Vés al contingut

notícies relacionades

La gestió de la complexitat en les organitzacions, a debat

(URL) El Tercer Sector social tindrà veu en la XXII edició del Congrés EBEN-Espanya, que organitza la Càtedra ETHOS de la Universitat Ramon Llull sota el títol «Ètica, emocions i economia: la gestió actual de les organitzacions». Les jornades proposen un debat sobre la gestió de la complexitat en les organitzacions, amb i sense ànim de lucre, de la mà de diversos experts.

Comencen les Jornades IQS per a professors de Batxillerat

(IQS) Com a centre universitari de referència, l'IQS ha dissenyat per aquest any 2014 una nova edició de les Jornades IQS per a professors de Batxillerat, que començaran aquest dimarts i que es dirigeixen especialment al professorat que imparteixen assignatures en les modalitats de ciències i tecnologia, ciències de la salut i ciències socials.

Els capellans de Barcelona tenen el sou congelat des de fa dos anys

(Jordi Llisterri –CR). Austeritat. Aquesta és la política econòmica de l’arquebisbat de Barcelona segons ha explicat el delegat d’economia, Antoni Matabosch. Aquest dijous ha presentat les dades de l’arquebisbat de Barcelona en una roda de premsa coincidint amb la Jornada de Germanor que se celebra aquest diumenge i que cada any és una crida a ajudar al sosteniment econòmic de l’Església.

panoràmica

Veure la fe