Vés al contingut
Catalunya Religió ds. 22/02/2014

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(IQS) Com a centre universitari de referència, l'IQS ha dissenyat per aquest any 2014 una nova edició de les Jornades IQS per a professors de Batxillerat, que començaran aquest dimarts i que es dirigeixen especialment al professorat que imparteixen assignatures en les modalitats de ciències i tecnologia, ciències de la salut i ciències socials.

Les sessions, impartides per professors d'IQS School of Engineering i d’IQS School of Management, són un punt de trobada i d'intercanvi d'experiències en què, els professors assistents, tenen l'oportunitat d'actualitzar els seus coneixements i d'obtenir recursos didàctics útils per a la pràctica docent de les seves respectives assignatures.

Les sessions programades

La primera sessió tindrà lloc dimarts sota el títol 'La química aplicada a les biociències i a la farmàcia'. Amb una orientació eminentment pràctica, constarà de dues conferències, un taller i una visita opcional als laboratoris IQS. La primera conferència tractarà sobre 'La vida d'un fàrmac: des del laboratori a la farmàcia', a càrrec d'Iñaki Borrell, professor catedràtic i cap del Departament de Química Orgànica IQS. Posteriorment, Carlos Semino, professor associat i cap del Laboratori d'Enginyeria de Teixits, impartirà la conferència Utilitzant la química per crear teixits humans. Finalment, tindrà lloc un taller pràctic sobre 'Etiquetes d'aliments i medicaments per aprendre química i biologia en el context de la salut'a càrrec de Jordi Cuadros, professor titular del Departament d'Estadística Aplicada, d'Ana Cuartero, Doctora en Farmàcia, i de Magda Faijes, professora titular del Departament de Bioenginyeria.

La següent sessió, vinculada amb l’àmbit de l’enginyeria, està programada pel dimecres 19 de març sota el títol 'Del Batxillerat tecnològic a les enginyeries i de les enginyeries a la indústria'. A finals del mes de març i durant el mes d’abril, IQS té prevista la realització de sessions addicionals vinculades amb l'àmbit de la química i de l'economia i empresa.

L'assistència a les jornades és gratuïta i oberta a tot el professorat de Batxillerat, prèvia inscripció. Totes les sessions es realitzen a la seu d'IQS, al número 390 de la Via Augusta, de Barcelona, i contemplen una visita opcional als laboratoris, tallers i instal·lacions d’IQS.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.