Vés al contingut
Catalunya Religió
bisbat sant feliu

BISBAT DE SANT FELIU L’Administració Econòmica del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat ha convocat els responsables de la comptabilitat de les parròquies de la diòcesi, a la Casa de l’Església, per instruir en una primera jornada de treball en la implantació del programa de gestió a les parròquies (ERP GIID).

A la jornada, hi han assistit més d’una cinquantena de persones que són els responsables d’una setantena de parròquies del bisbat. El responsable de la implantació del nou sistema de comptabilitat a les parròquies, Jordi Pau, ha explicat el funcionament del programa, tot i que, tal com s'ha comentat, la implantació s’allargarà, durant, aquest primer trimestre i tot l’exercici comptable.

ERP GIID, el software innovador

‘L’ERP GIID’ és un software desenvolupat per la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) per a la gestió integral de les diòcesis, orientat a l’optimització dels processos i el subministrament de la informació d’una forma més fàcil i rapida.

El gran avantatge és que està pensat, creat i desenvolupat, des de la gestió de les diòcesis i les parròquies. Actualment, està implantat en més del 70 per cent de les diòcesis de tot l’Estat. El flux d’informació entre parròquies i bisbat resulta més eficient. Tot i que inicialment es va crear per la comptabilitat, actualment s’han fet millores perquè pugui abastar altres àmbits de la gestió diocesana.

està pensat, creat i desenvolupat, des de la gestió de les diòcesis i les parròquies

A la diòcesi de Sant Feliu, la implantació s’ha fet en dues fases. La primera, des de l’any 2020, fa referència a la gestió del bisbat i, aquesta segona, a les parròquies, la qual s’assolirà durant l’exercici de 2024.

Des de l’administració econòmica del bisbat agraeixen la bona feina que fan els equips d’economia de les nostres parròquies i el suport que ofereixen als nostres rectors, pel que fa al desenvolupament de la seva tasca.

Temàtica
Territori
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.