Vés al contingut

notícies relacionades

taller-ocupacional

La Fundació Nen Déu engega una campanya solidària a través de l'art

Fundació Nen Déu | Fer créixer l'art i l'autonomia a la Llar-Residència de la Fundació Nen Déu. Aquest és el repte per aquest estiu d'aquesta fundació benèfica de l'Església catòlica. Ho volen fer a través d'una nova campanya solidària per afavorir les persones que viuen a la seva residència. 

El Club Vaixell, 50 anys amb els discapacitats

(Arquebisbat de Tarragona) El Club Vaixell, entitat de la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna de l’arquebisbat Tarragona celebra els 50 anys. El Club Vaixell està format per nois i noies amb discapacitat psíquica, famílies i voluntaris.

Sant Joan de Déu, 50 anys atenent discapacitat i trastorn mental a Almacelles

(Sant Joan de Déu) El Centre Assistencial Sant Joan de Déu Almacelles comença aquest dissabte els actes de commemoració del 50è aniversari. El centre, que pertany a l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu Província d'Aragó-Sant Rafael, està especialitzat en l'atenció i assistència de persones amb discapacitat intel·lectual i/o amb problemes de salut mental.

600.000 euros a Catalunya en projectes per a discapacitats

(Obra Social "la Caixa") L’Obra Social ”la Caixa” ha concedit ajudes per valor de més de 600.000 euros a 30 projectes socials impulsats per entitats de Catalunya dirigits a fomentar l’autonomia i la qualitat de vida de persones que pateixen discapacitat, les afectades per alguna malaltia o en situació de dependència, amb especial atenció a la gent gran.

Benet XVI es reunirà amb famílies de discapacitats a l’Obra del Nen Déu de Barcelona

(Jordi Llisterri / CR) L’agenda de Benet XVI a Barcelona el 6 i 7 de novembre ja està concretada i segons ha pogut saber CatalunyaReligió.cat el papa visitarà la seu al Passeig Maragall de l’Obra Benèfico Social del Nen Déu. Allà es reunirà el diumenge a la tarda amb diverses famílies de nens amb discapacitats físiques i psíquiques o amb malalties greus.

panoràmica

Veure la fe