Vés al contingut
Catalunya Religió
taller-ocupacional
Fotografia: Funació Nen Déu.

Fundació Nen Déu | Fer créixer l'art i l'autonomia a la Llar-Residència de la Fundació Nen Déu. Aquest és el repte per aquest estiu d'aquesta fundació benèfica de l'Església catòlica. Ho volen fer a través d'una nova campanya solidària per afavorir les persones que viuen a la seva residència.

La fundació es planteja aquesta nova campanya a través d'una activitat que, segons diuen, aporta a les persones molts beneficis cognitius i emocionals. Parlem de pintar. Les persones que viuen a la Llar-Residència regalaran una obra a la persona que faci la major aportació a la campanya i es sortejarà una altra entre tots els participants.

Aquesta és "una oportunitat única" d’ajudar la Fundació amb la seva missió de "fer créixer l’autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual" i, a la vegada, motivar les persones que viuen a la llar de la Fundació a continuar amb aquesta pràctica que aporta tants beneficis a cadascuna d’elles.

Les aportacions es poden fer a través d'un web habilitat per l'ocasió o a través de Bizum, amb el codi d'organització 01412.

Atenció especialitzada a persones amb discapacitat intel·lectual i física

La Fundació Nen Déu és una entitat social que treballa des de 1892 a Barcelona. El pare Bernabé de Astorga volia fundar un hospital per a nens sense recursos. De Astorga pensa amb les Germanes Franciscanes dels Sagrats Cors per emprendre aquest nou servei. Finalment, el bisbe Jaime Català autoritza l'obra del nou Hospital del Niño Dios que, més endavant, acabaria essent la Fundació Nen Déu. Actualment, el president executiu del patronat de la fundació és Salvador Bacardit, vicari episcopal de l'arxidiòcesi de Barcelona.

L'entitat ofereix educació, i atenció especialitzada a persones amb discapacitat intel·lectual i física als seus Centres: Escola, Centre Ocupacional, Centre de Dia d’Atenció Especialitzada i Llar-Residència. També compta amb un Centre Mèdic obert a tot el públic i especialitzat en atenció a persones amb discapacitat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.