Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Arquebisbat de Tarragona) El Club Vaixell, entitat de la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna de l’arquebisbat Tarragona celebra els 50 anys. El Club Vaixell està format per nois i noies amb discapacitat psíquica, famílies i voluntaris. A través de diverses experiències de lleure els participants enforteixen habilitats socials i desenvolupen la seva autonomia.

Amb motiu d’aquesta efemèride l'arquebisbe Jaume Pujol va presidir una eucaristia, concelebrada per Josep Masdéu i Jordi Rosell, a l’església parroquial de Sant Fructuós de Tarragona el passat dissabte dia 8 d’abril. A l’acte també hi va assistir l’alcalde la ciutat, Josep-Fèlix Ballesteros.

«Dono gràcies a Déu per tot el bé que ha fet el Club durant tots aquests anys i el que continuarà fent en els propers», va dir l'arquebisbe Jaume Pujol. «Com ja sabeu l’eucaristia és una acció de gràcies i avui heu de donar gràcies a molta gent, primer a mossèn Tomàs que amb el seu impuls, esforç i pregària va fer possible el Club Vaixell i també a totes les persones que han col·laborat i col·laboren», va expressar. Adreçant-se als nois i noies va dir: «I com no podia ser d’una altra manera gràcies als qui hi participeu, sense vosaltres no tindria sentit, estaria buit, no tindria la joia i l’alegria que aporteu».