Vés al contingut

notícies relacionades

Els bisbes parlen de defensar la vida i la dignitat de la persona

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de defensar la vida i la dignitat de la persona, així com de la força de l’amor, de la font inesgotable de l’Evangeli, de consagrar-nos al Sagrat Cor de Jesús, de la fortalesa unida a la magnanimitat, del do de temor de Déu, de l’acabament del curs escolar, de sant Joan Baptista, d’un nou administrador diocesà i de tres actituds: el lliurament, la fraternitat i l’adorac

Un documental “per respondre entre tots què vol dir ser persona”

(Laura Mor –CR) El món audiovisual continua sent espai d’escolta i de diàleg. Ho demostren Mireia Branera, Laura Borràs, Anna Roig, Ferran Busquets, Lluís Marco, Montse Miralles, Núria Ortín, Cesk Freixas, Bea Talegón, Ricard Díaz i Francesc Mateu. Tots ells s’han aturat a respondre què vol dir ser persona avui i com definim la dignitat humana.

Quedar-se sense ànima

(Armand Puig –La Vanguardia) A la nostra ciutat, la vida de moltes persones ha quedat trencada quan ha entrat en joc una força obscura de violència, d’odi i de mort. El dia 17 d’agost, la Rambla era un passeig de pau per a molts visitants de la ciutat de Barcelona, quan de sobte va caure damunt seu el sense sentit, la barbàrie, allò que hi ha de més tenebrós en l’esperit humà.

De què parlem quan parlem de dignitat humana?

(Glòria Barrete –CR) Dignitat, aquell concepte tan emprat i tan poc conegut. Un concepte que aquells que es dediquen a la filosofia moral i ètica els interessa especialment. Expressat potser com a substantiu o com adverbi. Un concepte habitualment utilitzat i que, segons les persones que l'empren, pot tenir un contingut variat.

El Moviment de Joves Cristians, compromesos amb la dignitat dels refugiats

(MJC-MUEC) El Moviment de Joves Cristians - Moviment d’Universitaris i Estudiants Cristians ha signat el manifest de Casa Nostra Casa Vostra, i se sumen a la manifestació d'aquest dissabte a favor de l’acollida de les persones refugiades i migrants. Una acció concreta que mostra com tenen "ganes d’acció i canvi de la nostra societat, buscant així un regne de Déu més just i equitatiu".

"Volem dignificar l'entrega d'aliments"

(Filles de la Caritat) “El nostre objectiu principal és desaparèixer perquè això significaria que hem deixat de ser necessaris, i que les famílies del barri tenen l’alimentació bàsica coberta, però mentre això arribi volem incrementar el nivell de cobertura en quantitat i qualitat dels productes i a la vegada dignificar aquesta entrega d’aliments” ha afirmat Francesc Patricio, director de Filles Caritat Fundació Social, en l'acte de celebració del primer aniversari del Distribuïdor Solidari d’Aliments (DiSA) de Sagrada Família.

Veure la fe

podcasts