Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts
Galeria d'imatges

(ACO) 'Jo faig que tot sigui nou' és el lema de la 63a Jornada General de l’ACO que se celebrarà el proper 12 d'octubre al Col·legi Salesians Sant Joan Bosco, al barri d'Horta de Barcelona. Aquesta citació de l’Apocalipsi (Ap 21,5) s’ha triat també per un curs que té en l’horitzó el Consell, que se celebrarà el maig de 2017 i que servirà per “repensar el moviment amb el cap i el cor arrelats a Jesucrist”. De fet, a la mateixa Jornada General es lliurarà una enquesta a cada militant per tal d’iniciar aquest procés de reflexió.

“La idea de fer que tot sigui nou m'evoca la imatge de la llavor, de la que l'evangeli de Joan parla com a símbol de la necessitat de morir per part de la llavor per engendrar una nova vida”, explica Amadeu Bonet, militant de la diòcesi de Lleida i professor d’institut. Bonet ha estat l’autor de la imatge que condueix aquest curs.

La Jornada s’iniciarà amb la pregària i el recull d’accions alliberadores que van servir per cloure el curs passat. La ponència la impartirà Dani Jover, membre del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia, i se centrarà en com veu l’ACO, tot apuntant algunes pistes de cara al Consell que es podran treballar en grups. Jover forma part del Grup de treball que està preparant el Consell i ha impartit una sessió formativa al Comitè Català.

Després de dinar es presentarà el Pla de curs, intervindran les Comissions i se celebrarà l’Eucaristia on es donarà lectura al Manifest.

La Jornada General podrà seguir-se a les xarxes socials amb el hashtag #JGACO2016.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.