Vés al contingut

notícies relacionades

Mans Unides demana reaccionar davant la fam que torna a créixer

(Mans Unides) La missió i compromís de Mans Unides és acabar amb la fam al món, "una xacra inacceptable, contrària a la voluntat de Déu que va crear tot allò que ens envolta pel nostre bé", diuen des de l'ONG. Demanen que cada ésser humà "pugui gaudir d'unes condicions de vida dignes". Un compromís que, avui, és "encara més urgent", asseguren des de Mans Unides.

La contaminació s'associa amb un major risc d'emmalaltir per Covid-19

(Fundació "la Caixa") L’exposició prolongada a la contaminació de l’aire s’associa amb un major risc d’emmalaltir per Covi-19 en aquelles persones que s’infecten, indica un estudi coliderat per l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), centre impulsat per la Fundació ”la Caixa”, i coliderat pel projecte GCAT| Genomes for Life- Institut d'Investigació Germans Trias i Pujol (IGTP) de Badalona. L’estudi, publicat a Environment Health Perspectives, proporciona un argument addicional a favor dels beneficis per a la salut de reduir la contaminació atmosfèrica. 

El passaport sanitari, imprescindible per entrar al Vaticà

(CR) El Vaticà només permet l’entrada als visitants que tinguin el passaport sanitari, ja sigui el Green Pass vaticà, el Green Pass europeu, o altres certificats oficials que acreditin la vacunació o la curació del SRAS-Cov-2, o una prova PCR amb resultat negatiu del virus feta en les últimes 48 hores.

Més de 7 milions d’infants vacunats a l’Àfrica i Llatinoamèrica gràcies a l’Aliança per a la Vacunació Infantil

(Fundació “la Caixa) La pandèmia derivada de la COVID-19 ha produït grans efectes colaterals en els sistemes sanitaris de l’Àfrica i Llatinoamèrica. Per això, la Fundació ”la Caixa”, juntament amb Gavi, the Vaccine Alliance, amb el suport de la Fundació Bill i Melinda Gates i amb la col·laboració de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), mantenen l’acord per continuar desplegant el programa pioner d’immunització infantil en zones de difícil accés a la sanitat.

panoràmica

Veure la fe

podcasts