Vés al contingut

A la matinada d’avui el nostre estimat germà i President del Consell Evangèlic de Catalunya Benjamí Planes ha passat a la presència del Senyor. En Benjamí Planes ha estat el primer laic que ha presidit el Consell. Va ocupar aquesta responsabilitat des del traspàs del nostre també estimat germà Benjamí Angurell.

La millor paraula per definir la seva vida és compromís.

En Benjamí es va comprometre amb Jesús i ha mantingut aquest compromís de seguiment fins el darrer moment. En Benjamí es va comprometre amb l’Església, i amb el testimoniatge de l’Església, en la riquesa dels seus dons i talents, que eren molts. En Benjamí es va comprometre amb la terra que estimava fent arribar a la gent aquest amor i aquest compromís.

La segona paraula que el descriu és discreció.

Va servir a la Comunitat de Fe, i a la resta de la societat, des de la pulcritud de la seva elegància. Meticulós en el seu servei, sempre tenia un si en els seus llavis quan se li proposava un nou repte. La seva era una paraula curta i encertada. Les seves notes sempre acompanyaven les seves intervencions.

La tercera i darrera paraula és convicció.

Les seves intervencions, sempre fetes en el to més correcte i impecable, estaven plenes de convicció. Amb les seves mans acompanyava les seves paraules sempre plenes de vitalitat. Una convicció que t’ajudava a fer sentir teu el que t’estava proposant.

En definitiva, una vida compromesa, viscuda des de la discreció i plena de convicció al servei de Jesús, de la seva Església i de la terra que es va estimar tant.

A Déu sigui la Glòria i la honra sigui pel nostre estimat i benvolgut Benjamí Planes.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.