Vés al contingut

notícies relacionades

Sortegem entrades dobles per La Passió d’Esparreguera

(CR) Des de Catalunya Religió sortegem tres entrades dobles entre els nostres lectors per assistir a la sessió de diumenge 27 de març de Passió d’Esparreguera. Per participar al sorteig cal interactuar entre el 17 i el 21 de març amb el perfil de Catalunya Religió a les xarxes socials de Twitter, Facebook i Instagram. 

La Fundació FOESSA convoca un concurs d’investigació de projectes socials

(Fundació FOESSA) La Fundació Foment d'Estudis Socials i Sociologia Aplicada (FOESSA) convoca un concurs de recerca de projectes socials per executar-lo durant l'any 2022. Aquesta iniciativa persegueix contribuir, a través del finançament de projectes de recerca social, a l’aprofundiment i coneixement de la realitat social de tot l'estat.

Obert el concurs per dissenyar la imatge del Festival de Música Antiga dels Pirineus 2022

(FeMAP) El Festival de Música Antiga dels Pirineus ha donat el tret de sortida al tradicional concurs de cartells. El festival, que compta amb la col·laboració del bisbat d'Urgell i de Girona, pretén estimular la creativitat i la participació d’artistes pirinencs, que enguany poden presentar les seves obres fins el 17 de gener. El guanyador serà l’encarregat de crear la imatge gràfica de l’11a edició i serà guardonat amb 1.500 € com a premi.

Els Pessebristes de Lleida recuperen el concurs infantil i juvenil

(Agrupació de Pessebristes Lleida) Ja és pública la convocatòria de la 87 edició del Concurs de Pessebres de l'Agrupació Ilerdenca de Pessebristes. Enguany es recupera també el concurs infantil i juvenil de pessebres que l'any passat es va haver de suspendre a causa de la pandèmia. 

Torna ‘Amb fe de llibres’, el club de lectura de Catalunya Religió

(CR) Inici de curs i retorn del club de lectura Amb fe de llibres, de Catalunya Religió. L’espai cultural de debat i diàleg sobre els llibres proposats per la redacció i que aquesta vegada han triat els participants de la primera edició del club a través d’una enquesta de participació.

Veure la fe