Vés al contingut
Catalunya Religió dc. 22/09/2021

(CR) El club de lectura de Catalunya Religió, Amb fe de llibres, inicia la segona edició el 5 d’octubre amb la lectura del llibre Les claus del silenci, de Teresa Guardans. Amb motiu de la represa del Club, es va organitzar un concurs a Instagram per guanyar els llibres d’aquest trimestre. La guanyadora ha estat el perfil @johoveigaixi.

El concurs d'Instagram requeria per participar haver-se inscrit al club de lectura, ser seguidor del perfil d'Instagram de Catalunya Religió, i deixar un comentari a la publicació del concurs citant a algun altre usuari de la xarxa. El sorteig es va realitzar el dilluns 20 de setembre a través d'una aplicació tecnològica independent. 

El club de lectura s’iniciarà dimarts 5 d’octubre a les 18 h amb el llibre Les claus del silenci, de Teresa Guardans. Seguirà el 2 de novembre amb Dones valentes, de Txell Feixas, i finalitzarà l’any el 14 de desembre amb el llibre Humà més humà. Una antropologia de la ferida infinita, de J. M. Esquirol. Són els tres llibres que han estat més votats pels lectors que van participar en el cicle del curs passat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.