Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(CR) Inici de curs i retorn del club de lectura Amb fe de llibres, de Catalunya Religió. L’espai cultural de debat i diàleg sobre els llibres proposats per la redacció i que aquesta vegada han triat els participants de la primera edició del club a través d’una enquesta de participació. El club de lectura és un servei gratuït que requereix inscripció prèvia. Tindrà lloc un dimarts al mes a les sis de la tarda, en format online i amb una hora de durada.

Teresa Guardans, Txell Feixas i Josep Maria Esquirol

El club de lectura s’iniciarà dimarts 5 d’octubre a les 18 h amb el llibre Les claus del silenci, de Teresa Guardans. Seguirà el 2 de novembre amb Dones valentes, de Txell Feixas, i finalitzarà l’any el 14 de desembre amb el llibre Humà més humà. Una antropologia de la ferida infinita, de J. M. Esquirol. Són els tres llibres que han estat més votats pels lectors que van participar en el cicle del curs passat.

També s’ha engegat un concurs a Instagram perquè qui s’hagi inscrit al club pugui poder guanyar un lot amb un exemplar de cada títol. Qui guanyi el concurs rebrà tres llibres gratuïtament a casa. Es poden consultar les bases del concurs aquí.

Amb fe de llibres

Amb fe de llibres proposa llegir obres que permetran generar un espai de lectors interessats en connectar i connectar-se, en cercar també la fe en els llibres, sempre amb la mirada posada en l’actualitat i la realitat que ens envolta i configura. Una proposta lectora per aquells qui busquen i troben, també raons i arguments, històries, personatges o escenes que il·luminen creences i les fan més fondes i sòlides. Per fer-ho algunes de les sessions comptaran amb convidats especials que donaran el contrapunt a la lectura escollida.

El mateix nom rep la nova secció de podcast en què col·laboradors de diversos punts del territori recomanaran llibres als lectors de Catalunya Religió amb una periodicitat setmanal. Amb fe de llibres neix de la voluntat del projecte per construir comunitat amb els seus lectors. Agafant la construcció típica ’amb fe d’errates’ que s’empra per esmenar equivocacions publicades, Amb fe de llibres pretén ser un projecte en constant construcció, sense veritats lapidàries sinó proposant un camí d’aprenentatge conjunt amb els participants en el qual s’anirà avançant i potser retrocedint.