Vés al contingut

notícies relacionades

"El Concili va adaptar el llenguatge als homes i dones d'avui"

(FTC) L’Ateneu Universitari Sant Pacià acull aquest dimecres i dijous el quart i darrer Simposi Internacional sobre el Concili Vaticà II, organitzat per la Facultat de Teologia de Catalunya, que enguany està centrat en l’obra de la Constitució pastoral Gaudium et spes. Precisament, el proper dilluns es compliran cinquanta anys de la seva aprovació.

La Cripta de la Colònia Güell celebra cent anys

(CR/Bisbat de Sant Feliu) Fa cent anys que es va consagrar la Cripta de la Colònia Güell i aquest cap de setmana el bisbat de Sant Feliu proposa diferents actes per commemorar l'aniversari. Divendres, en el marc de Catalonia Sacra, convoquen una conferència sobre aquesta obra d'Antoni Gaudí i diumenge celebraran una eucaristia presidida pel bisbe Agustí Cortés. Les dues activitats tindran lloc a la mateixa cripta, a Santa Coloma de Cervelló.

Catalunya celebrarà l'amistat amb Taizé el mes de maig

(SIJ/Taizé-Catalunya 2015) Les delegacions diocesanes de pastoral juvenil, i diferents grup de persones properes a la comunitat de Taizé, es volen unir als actes commemoratius que organitza la comunitat ecumènica de Taizé al llarg de l’any 2015 amb motiu del centenari del naixement del germà Roger i del 75è aniversari de la seva arribada al poblet de Taizé (França) l’agost de 1940.

L'Escola Pia Sarrià-Calassanç celebra 120 anys

(Escola Pia) Barcelona va veure néixer l'any 1894 un edifici destinat a l'internat dels Escolapis de Barcelona. Cent vint anys després, l'Escola Pia Sarrià-Calassanç és una entitat de referència al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Dimecres comencen algunes de les activitats per celebrar l'efemèride.

panoràmica

Veure la fe