Vés al contingut

notícies relacionades

Catalunya s’acomiada d’Arcadi Oliveres

(Justícia i Pau/CR) Arcadi Oliveres ha estat acomiadat per la seva família i amics més propers en la intimitat. L’església del Convent dels Caputxins de Sarrià ha acollit aquest divendres la celebració, amb un format reduït a causa de les restriccions sanitàries.

Lestonnac: "A Solsona queda una bona soca que seguirà produint fruits"

(Glòria Barrete –CR) L'any 1758 cinc religioses de la Companyia de Maria - Lestonnac arribaven a Solsona després de tres dies de viatge des de Barcelona. Ho feien demanades pel bisbe, per ocupar-se de l'educació de les nenes de la burgesia solsonina de l'època. Aquest diumenge 5 de juliol la comunitat de religioses ha tancat casa seva.

Relleu al Santuari de Puiggraciós

(Josep M. Boixareu –Grup Enllaç/CR) Aquest diumenge l'església del Santuari de Puiggraciós ha quedat plena a vessar en l’acte de relleu de la superiora Rosa Julivert. La germana Rosa hi ha estat des del primer dia. Des que l’any 1973 la comunitat de benedictines de Sant Pere de les Puel·les de Barcelona va assumir la cura d’aquest santuari del Vallès Oriental.

Arquebisbe Pujol: "Sempre a la vostra disposició"

(Arquebisbat de Tarragona) Aquest dissabte al matí, la Catedral Metropolitana de Tarragona s’ha omplert  amb motiu de la solemne missa de comiat de Jaume Pujol Balcells el qual ha estat arquebisbe metropolità de Tarragona i primat durant prop de quinze anys.

"La germana Isa és un reflex claríssim, transparent, del Déu que és amor"

(Glòria Barrete –CR) "Vaig venir a la seva professió solemne en aquesta mateixa capella fa uns quants anys i avui vinc al seu funeral, quina mort més absurda!", ens explica una assistent al comiat de la germana Isabel Solà mentre ens encaminem cap a l'escola Jesús-Maria del barri de Sant Gervasi de Barcelona. "Recordo que cantava molt bé, tenia una gran veu", prossegueix.

Sistach en el comiat: "Feu realitat el somni de Francesc: una església missionera"

(Jordi Llisterri –CR) "El treball sinodal ha d'anar creixent en l'Església per fer realitat el somni del papa Francesc: una església missionera". Aquesta és una de les peticions que ha fet el cardenal Lluís Martínez Sistach en la missa de comiat com arquebisbe de Barcelona que s'ha celebrat aquest diumenge a la tarda la Basílica de la Sagrada Família. Una homilia plena de referències al programa del papa Francesc i d'agraïment de la resposta de diòcesis, sobretot pel compromís amb els més afectats per la crisi econòmica.

panoràmica

Veure la fe