Vés al contingut

notícies relacionades

Els bisbes parlen de la solemnitat del Corpus Christi, dia de la caritat

(GIEC) Diumenge 19 de juny, solemnitat del Cos i la Sang de Crist, també coneguda com a Corpus Christi, l’Església celebra el dia de la caritat. La Solemnitat del Corpus Christi ens convida a contemplar i celebrar el gran do de la presència real de Crist viu entre nosaltres en el seu cos entregat i en la seva sang vessada per a la vida del món.

Càritas i el gest de rentar els peus als apòstols

(Bisbat de Girona) La directora de Càritas Diocesana de Girona, Dolors Puigdevall, ha estat l'encarregada de pronunciar enguany el pregó de Setmana Santa, en el qual ha posat èmfasi en la caritat com a imperatiu cristià. Puigdevall va assegurar que "la paraula caritat està desprestigiada", i va recordar que en la recerca d'un significat vivencial, "la paraula caritat inclou el treballar per la justícia amb amor".

No ens confessem mai del pecat contra la caritat

(Jordi Llisterri – CR). Aquest dissabte s’ha celebrat la vuitena jornada anual del Grup Sant Jordi, una iniciativa de debat transversal que va promoure el bisbe Joan Carrera. La caritat ha estat el punt de referència de la reflexió en un context de crisi econòmica i com a resposta des de la comunitat cristiana. Una Església que se sosté per la caritat.

panoràmica

Veure la fe