Vés al contingut

notícies relacionades

Tàrrega tindrà un alberg de pelegrins del camí de Sant Jaume

(Josep Castellà  -Bisbat de Solsona) L’Ajuntament de Tàrrega ha endegat les obres de rehabilitació de l’antic edifici residencial de Cal Trepat, amb l’objectiu d’acollir un alberg de pelegrins del camí de Sant Jaume, i altres espais destinats a activitats de Fira Tàrrega, uns treballs que duraran sis mesos. Segons fonts municipals el futur alberg estarà ubicat a la planta baixa de l’edifici.

Carles Amengual: “Em vaig aprendre de memòria la vida glossada de Ramon Llull”

(Josep Gordi –CR) En Carles Amengual va néixer al poble de Selva, a Mallorca, i és una persona dotada d’una gran curiositat per la muntanya, les llengües i el coneixement. Només cal esmentar que és llicenciat en Medecina, Biologia, Humanitats, Estudis d’Àsia Oriental i en Ciències Religioses. Amb ell hem conversat asseguts en un banc del bosc de can Veire de Gallecs. És una nova entrevista de la col·lecció Natura Sagrada.

Jornada de treball per dinamitzar el pas del Camí de Sant Jaume

(Bisbat de Solsona) La Sala de Plens de l’Ajuntament de Tàrrega ha acollit aquesta setmana una jornada de treball amb la finalitat d’avançar en un pla de dinamització del territori a partir de les oportunitats generades pel pas del Camí de Sant Jaume. Es tracta de potenciar aquesta ruta en els àmbits econòmic, cultural i ambiental.

Lleida i Barcelona estrenen 'Footprints', una pel·lícula sobre el camí de Sant Jaume

(Bisbat de Lleida) L'Espai Funatic de Lleida acollirà divendres l'estrena de la pel·lícula 'Footprints, el Camí de la teva vida'. El film també es podrà veure a Barcelona. La pel·lícula explica l'experiència d'un grup de joves, dels Estats Units, que recorren el Camí de Sant Jaume a la recerca d'una trobada més íntima amb Déu.

Sant Jaume el Major, un apòstol venerat i estimat a Catalunya

(Valentí Serra –Caputxins) Dissabte se celebra la festa de l'apòstol anomenat Sant Jaume “el Major”. Li deien així per tal de diferenciar-lo de l’altre apòstol Jaume, parent de Jesucrist que, segons sembla, era molt petit d’estatura. Sant Jaume (en castellà, Santiago) havia nascut a la població galilea de Betsaida i era el germà gran del també apòstol i evangelista Sant Joan.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe