Vés al contingut
Catalunya Religió

(Maristes) El director de la Fundació Champagnat, Llorenç Claramunt, i l’administrador, Rogelio González, s’han desplaçat fins a Londres pera acompanyar la signatura d'una aliança estratègica entre les editorials maristes Baula (la branca catalana d’Edelvives), Edelvives i Google for Education.

Edelvives es converteix, així, en la primera editorial del món que adquireix la condició de partner oficial de Google for Education. Amb el lema 'Junts per transformar l’educació', les dues empreses s’han unit per impulsar propostes innovadores amb eines que permetin els alumnes desenvolupar les competències dels futurs professionals: treball en equip, resolució de problemes, creativitat i comunicació.

Això vol dir que els usuaris disposaran de la primera Chrome App de continguts curriculars amb funcionament online i offline desenvolupada per una editorial. Un gran pas endavant per poder accedir a eines de col·laboració a l’aula i poder millorar el rendiment de l’alumnat. Es tracta d’eines fàcils de fer servir, i que serveixen per crear, compartir i editar arxius en temps real.

La suma del potencial tecnològic de Google, més el potencial pedagògic dels projectes educatius d’Edelvives possibilitarà desenvolupar en els alumnes les competències necessàries per ser ciutadans i professionals del món.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.