Vés al contingut

notícies relacionades

reina-governadora

Mor la Reina Elisabet II, la Governadora Suprema de l'Església d'Anglaterra

CR | La mort de la reina d’Anglaterra, Elisabet II, aquest dimecres també ha suposat el canvi de governador suprem de l’Església d’Anglaterra, títol que ostenta el monarca del Regne Unit, i que a partir de la seva mort passa a ostentar-lo el seu fill, el proper rei d'Anglaterra, Carles III. Però, què comportava aquest títol per Elisabet II? Quina relació hi té amb l’anglicanisme?

Barcelona ressitua l’emergència social i climàtica a l’agenda eclesial

(Laura Mor –CR) Unes branques d’olivera han expressat aquest diumenge el compromís de pau dels cristians amb la creació. Prop de vuit-centes persones de diferents confessions han pregat per renovar la “casa comuna” en la vigília de Sant Francesc d’Assís. Ho han fet a la basílica de la Sagrada Família, en una vetlla ecumènica extraordinària que força a replantejar l’agenda eclesial: els cristians han de treballar per la cura de la natura i ho han de fer plegats.

Mor la primera pastora anglicana de Catalunya, Susan Woodcock

(David Casals - CR) La pastora Susan Woodcock, referència de l'Església Anglicana a Catalunya, va morir aquest dimecres, després de dos anys lluitant contra el càncer. Era la responsable des de 1999 de l'Església de Crist, la centenària congregació anglicana de Sabadell. Woodcock va ser la primera dona que va assumir una comunitat anglicana a Catalunya i a Espanya.

panoràmica

Veure la fe