Vés al contingut

notícies relacionades

“Esforceu-vos per canviar el món”: Quim Torra als alumnes que han obtingut menció a les PAU

(Maristes) L’Auditori de Barcelona va acollir divendres un acte per reconèixer el talent, l’esforç i el treball dels alumnes catalans que han obtingut un excel·lent en les proves d’accés a la universitat. Les escoles maristes feliciten la Berta, l’Ainoha, el Víctor, l’Oriol, la Laia, la Laia i el Marc, alumnes que han obtingut una menció a les PAU, és a dir, una mitjana per sobre del 9.

“És molt difícil protegir uns drets desconeguts pels seus protagonistes”

(Blanquerna) Vicki Bernadet ha animat els alumnes de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport a ser més valents per poder ajudar i salvar els nens i nenes. Ho ha fet aquest dilluns en el marc de la commemoració del 27è aniversari de la convenció dels drets dels infants.

L’aprenentatge entre iguals: una metodologia valuosa

(Blanquerna) Amb l’eix vertebrador 'COaprendre, col·laborar per créixer' es van celebrar dissabte les XV Jornades Diàleg Escola-Universitat. Aquestes jornades van tenir un doble objectiu: oferir, d’una banda, un espai de comunicació i intercanvi a les escoles que col·laboren amb la Facultat en la formació dels futurs mestres i, de l’altra, enfortir la vinculació i el diàleg entre les escoles i la universitat.

Alumnes de Salesians Horta entrevisten una mestra voluntària a Cuba

(Salesians) “Hi ha gent que cansada de veure un món que no acaba d’agradar decideix posar la televisió i aprendre a oblidar. Hi ha gent que cansada de veure un món que no acaba d’agradar decideix passar a l’acció i donen un pas per crear un món molt millor”. Així presenten la mestre Eulàlia Bargalló des de l’escola salesiana d’Horta.

Migra Studium porta el missatge interreligiós de Llull al TNC

(Laura Mor –CR) Aquest dijous i divendres la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya presenta 'Llull a la Ciutat Nova'. L'espectacle, dirigit per Teresa Vilardell i amb Miquel Casamajor a la dramatúrgia, ha comptat amb la producció del TNC, l'Associació Cultural La Trilateral i Migra Studium.

panoràmica

Veure la fe