Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes) L’Auditori de Barcelona va acollir divendres un acte per reconèixer el talent, l’esforç i el treball dels alumnes catalans que han obtingut un excel·lent en les proves d’accés a la universitat. Les escoles maristes feliciten la Berta, l’Ainoha, el Víctor, l’Oriol, la Laia, la Laia i el Marc, alumnes que han obtingut una menció a les PAU, és a dir, una mitjana per sobre del 9. I també als seus professors respectius de les escoles Maristes Badalona, Sants-Les Corts, la Immaculada, Girona i Anna Ravell.

El president de la Generalitat, Quim Torra, va presidir l'acte acompanyat de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, que van lliurar les distincions als 523 estudiants catalans que han obtingut una qualificació excel·lent en les proves de selectivitat.

El president de la Generalitat va lloar l’esforç dels alumnes “ningú arriba aquí per casualitat” i els va adreçar paraules d’encoratjament: “Vosaltres sou la Catalunya del futur. Dependrà de com vosaltres penseu defensar la vostra llibertat, els vostres somnis, dependrà de com lluiteu per defensar el país que voleu, que Catalunya serà una cosa o una altra. Benvinguts a la resposabilitat, benvinguts a la llibertat. Aquests mesos que he estat president m’ha agradat insistir en tres idees clau per construir el país que volem: la llibertat, la cultura i el talent. I vosaltres en sou un exemple. Deia Nelson Mandela que l’educació és l’arma més poderosa per canviar el món. Aprofiteu, i esforceu-vos per canviar el món”.

El president Quim Torra també va aprofitar l’esdeveniment per agrair als mestres la feina que fan: “Al nostre país hi ha una cosa més important que les escoles, els instituts i les universitats. I són els mestres i professors de les escoles, els instituts i les universitats. Sense ells, el país que volem construir seria impossible. I que sàpiguen que el govern del nostre país serà al seu costat per ajudar-los en tot”.

Famílies i professors van acompanyar els alumnes en aquest reconeixement.