Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians) “Hi ha gent que cansada de veure un món que no acaba d’agradar decideix posar la televisió i aprendre a oblidar. Hi ha gent que cansada de veure un món que no acaba d’agradar decideix passar a l’acció i donen un pas per crear un món molt millor”. Així presenten la mestre Eulàlia Bargalló des de l’escola salesiana d’Horta.

En parlen els alumnes que l'han entrevistat en aquest vídeo. “Des de l’escola Salesians d’Horta, per sort, comptem amb una d’aquestes grans persones que ho deixen tot per viure una experiència de solidaritat, justícia i defensa dels drets dels infants”.

És un testimoni de voluntariat internacional a Cuba, que han decidit recollir en format entrevista des d'una aula de l'escola. “En el temps que tots estàvem de vacances, ella es va pagar el seu bitllet d’avió i va anar a viure una experiència de voluntariat internacional a través de l’ongd VOLS. Amb tots vosaltres… Eulàlia Bargalló, mestra de l’escola Sant Joan Bosco i voluntària durant l’estiu 2016.”

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.