Vés al contingut

notícies relacionades

entitats-centenaries-1

Barcelona a les entitats religioses centenàries: “Gràcies per mantenir viva la història de la ciutat”

AJUNTAMENT DE BARCELONA | “Gràcies per contribuir a mantenir valors com la solidaritat, la justícia social, el respecte, la cultura o l'educació”. Amb aquestes paraules ha agraït l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, les 32 entitats centenàries que la ciutat ha distingit enguany. Entre aquestes, n'hi ha una desena que pertanyen a congregacions religioses o que provenen de l'àmbit eclesial.
ajuntsament-barcelona

L'Ajuntament de Barcelona distingeix una desena d'entitats religioses centenàries

CR | El Plenari del Consell Municipal de Barcelona ha atorgat per unanimitat un total de 32 distincions per a entitats i institucions centenàries, entre les quals n'hi ha una desena de religioses. L'acte de lliurament del reconeixement tindrà lloc als voltants de la festivitat de Santa Eulàlia, aquest febrer. 

sant-felip-neri-acord

Acord entre Sant Felip Neri i l'Ajuntament de Barcelona per garantir la continuïtat de l'escola i de l'activitat religiosa

SANT FELIP NERI | La Congregació de l’Oratori de Sant Felip Neri es congratula per l’acord que finalment s’ha arribat amb l’Ajuntament de Barcelona per evitar l’expropiació del convent i, alhora, garantir el futur de l’Escola. Això permet que l’Oratori pugui desplegar el seu nou pla d’usos i donar continuïtat a l’activitat cultural i religiosa i el servei que ofereix a la ciutat des de fa 350 anys.  

entitats-centenaries-ajuntament-barcelona

L'Ajuntament de Barcelona distingeix 23 entitats religioses centenàries

CR | "Barcelona sense vosaltres no seria la mateixa ciutat". Amb aquestes paraules l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha distingit a 97 entitats i institucions centenàries de la ciutat. 'entre aquestes, n'hi ha 23 d'àmbit religiós. L'acte de lliurament del reconeixement ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona amb la presència dels representants de les diferents entitats. 

Veure la fe