Vés al contingut

notícies relacionades

“Si no treballem l'espiritualitat de les persones que atenem no hi ha salut”

(Sant Joan de Déu) La 17a edició de la Jornada del Servei d'Atenció Espiritual i Religiosa (SAER) ha comptat amb 300 assistents sumant, també, als que han participat telemàticament. La directora d'Infermeria Isabel Grimal ha recordat que “si no treballem l'espiritualitat de les persones que atenem no hi ha salut”. “Els fets ens ho demostren dia a dia.

L'Apostolat Seglar català crea una Escola d'Acompanyament per a laics

(Glòria Barrete –CR) Fa molts anys que l'Apostolat Seglar a Catalunya treballa conjuntament a través d'una comissió per acordar línies comunes de treball i accions coordinades. L'acció més visible que tiren endavant conjuntament des de fa uns sis anys és la jornada catalana d'Apostolat Seglar que fan cada any.

Consol Ferrús, claretiana: “Oferim fidelitat i coherència de vida”

(Laura Mor –CR/Reus) Treballen per predicar l'evangeli i per facilitar el camí de fe a d'altres persones. Són les Missioneres Claretianes i a Catalunya tenen tres comunitats: Tremp, Barcelona i Reus. En aquesta darrera ciutat han commemorat els 150 anys de presència. La comunitat, a més d'oferir-se com a casa d'espiritualitat, també compta amb un museu dedicat a la fundadora, Maria Antònia París, i la cripta on està enterrada.

Veure la fe

podcasts