Vés al contingut

notícies relacionades

“L'Acció Catòlica Obrera ha de ser un autèntic moviment evangelitzador”

(Acció Catòlica Obrera) La parròquia de Sant Pacià de Barcelona ha acollit la 68a Jornada General que el moviment Acció Catòlica Obrera (ACO) ha celebrat aquest dimarts 12 d’octubre al matí. El lema d’aquest nou curs és ‘Sembrem grans de mostassa avui’ que també ha estat el títol de la ponència inaugural a càrrec del sociòleg Quim Cervera. L’acte també s’ha pogut seguir en format telemàtic.

“Amb l’ACO entenc alguna cosa que em costava abans: El Regne de Déu”

(Ramon Bassas –CR) La Maribel Matilla fa deu anys que és de l’Acció Catòlica Obrera (ACO) però fins aquest estiu no ha pogut participar als exercicis espirituals que el moviment celebra cada agost. “Fer-los en família, si no hi ha el mateix interès comú en fer aquesta aturada i treball interior, és difícil.

L’ACO escull nova presidenta de manera telemàtica

(CR) En el marc de la jornada de responsables, l’Acció Catòlica Obrera (ACO) escollirà a la nova presidenta, després que el mandat de Maria Martínez, s’esgotés el passat 12 d’octubre.

Comunitats cristianes obren diàleg davant del conflicte a Catalunya

(Lucía Montobbio/Laura Mor –CR) La pandèmia de la Covid-19 ha acaparat els mitjans de comunicació. No obstant, hi ha altres realitats que segueixen el seu curs, fent-se presents en el nostre dia a dia. És el cas de les diferents posicions polítiques en el moment d’abordar el conflicte entre Catalunya i Espanya. Això afecta diversos àmbits, incloses les comunitats cristianes. Des de Justícia i Pau es fa una aportació diferent que promou el diàleg i la cohesió social, inspirat en l’Evangeli i en el pensament cristià.

Àngela Rodríguez, nova coordinadora general de l’ACO

(ACO) Àngela Rodríguez González ha estat escollida com a nova coordinadora general de l’ACO després que el Comitè General reunit en convocatòria extraordinària aquest dissabte, hagi ratificat la proposta del Comitè Permanent. La nova coordinadora general, militant a la zona del Baix Llobregat, pren el relleu de Joaquim Villanueva Puig que va deixar aquesta responsabilitat per motius personals el 30 de setembre passat.

"Un cristià pot comunicar la intuïció que l'anima des de Facebook o Twitter"

(Laura Mor –CR) Càpsules formatives de 20 minuts. És el format que l'ACO, l'Acció Catòlica Obrera, ha escollit per a la II Jornada de Comunicació titulada 'Comunicar l’esperit de l’Evangeli a través d’internet'. La dediquen a l'ús de les xarxes socials i tindrà lloc el matí de dissabte dia 18 als locals parroquials de l'església de Santa Madrona, a Barcelona. El taller és obert a tothom i cal confirmar assistència.

Maria Martínez, nova presidenta de l’ACO

(ACO) Maria Martínez Rojas ha estat elegida presidenta de l’Acció Catòlica Obrera en el marc de la 63a Jornada General que l’entitat ha celebrat aquest dimecres. Amb el lema “Jo faig que tot sigui nou”, una citació extreta del llibre de l’Apocalipsi, el moviment d’acció catòlica encara un curs per repensar-se i que culminarà en el Consell que se celebrarà el maig de 2017.

Veure la fe