Vés al contingut

notícies relacionades

aco-president-jordi-soriano

Jordi Soriano, nou president de l'Acció Catòlica Obrera

CR / ACO | La 69a Jornada General d'Acció Catòlica Obrera (ACO) ha escollit el militant Jordi Soriano com a president del moviment, que pren el relleu de Santi Boza. El Consell Extraordinari s'ha celebrat aquest dimecres als Salesians d’Horta de Barcelona. La trobada, sota el lema 'Un Consell que enamora. "Jo soc el camí, la veritat i la vida" (Jn 14,6)', ha comptat amb una participació de 300 militants i simpatitzants. El teòleg i consiliari, Jaume Fontbona, ha estat el ponent convidat.
treball-decent

L'Església catalana demana estudiar la reducció de la jornada laboral

CR | 'Sense compromís no hi ha treball decent'. És el lema d'enguany de la Jornada Mundial pel Treball Decent que l'Església celebra aquest diumenge. En un manifest que han fet públic les diverses entitats que formen la plataforma 'Església pel Treball Decent' (ITD), demanen estudiar la reducció de la jornada laboral, una proposta que també defensa el papa Francesc. Amb motiu d'aquesta jornada, s'ha convocat un acte públic reivindicatiu que tindrà lloc aquest divendres a la tarda a la plaça de la Catedral de Barcelona.
aco-jornada-general

La militància d'Acció Catòlica Obrera decidirà el nou president en la propera jornada general

ACO | Jordi Cordero i Jordi Soriano, militants de les zones Vallès Occidental i Barcelona Nord, respectivament, han presentat candidatura a la presidència de l’Acció Catòlica Obrera (ACO) responent a la crida al relleu que va fer el president actual, Santi Boza, que arriba al final del seu mandat de quatre anys. Així, la militància de l'ACO decidirà el nou president a la propera Jornada General que tindrà lloc el 12 d'octubre. 

“L'Acció Catòlica Obrera ha de ser un autèntic moviment evangelitzador”

(Acció Catòlica Obrera) La parròquia de Sant Pacià de Barcelona ha acollit la 68a Jornada General que el moviment Acció Catòlica Obrera (ACO) ha celebrat aquest dimarts 12 d’octubre al matí. El lema d’aquest nou curs és ‘Sembrem grans de mostassa avui’ que també ha estat el títol de la ponència inaugural a càrrec del sociòleg Quim Cervera. L’acte també s’ha pogut seguir en format telemàtic.

“Amb l’ACO entenc alguna cosa que em costava abans: El Regne de Déu”

(Ramon Bassas –CR) La Maribel Matilla fa deu anys que és de l’Acció Catòlica Obrera (ACO) però fins aquest estiu no ha pogut participar als exercicis espirituals que el moviment celebra cada agost. “Fer-los en família, si no hi ha el mateix interès comú en fer aquesta aturada i treball interior, és difícil.

L’ACO escull nova presidenta de manera telemàtica

(CR) En el marc de la jornada de responsables, l’Acció Catòlica Obrera (ACO) escollirà a la nova presidenta, després que el mandat de Maria Martínez, s’esgotés el passat 12 d’octubre.

panoràmica

Veure la fe