Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Escola Pia) Des d'aquest divendres l’Escola Pia de Catalunya celebra el Capítol Provincial. Els dies 5-6 i 12-13 d’abril se celebraran les sessions capitulars del 65è Capítol Provincial 2019. Aquestes sessions són la trobada final d’un procés participatiu iniciat el passat mes de setembre a totes les entitats de l’Escola Pia de Catalunya en el que el voten i s’aproven les prioritats de la institució pels propers quatre anys i s’escull l’equip de persones que liderarà l’Escola Pia de Catalunya en el proper quadrienni.

A les sessions capitulars hi estan convocades 58 persones, religiosos i laics, escollits a través de diversos procediments, que representen tots els àmbits de la Institució. Un dels moments més importants de les sessions serà el dissabte 6 d’abril per la tarda quan es coneixerà el nom del P. Provincial per als propers quatre anys.

El Capítol Provincial és el màxim procés i òrgan d’autogovern de l’Escola Pia de Catalunya. Es constitueix cada quatre anys i té com a funció avaluar el compliment dels objectius marcats per als quatre anys anteriors i acordar els objectius per als quatre anys següents, a partir de l’anàlisi de la realitat del moment i de l’opinió i participació de tota comunitat escolàpia.

També és funció del Capítol nomenar els responsables de dirigir l’Escola Pia de Catalunya durant aquests quatre anys i nomenar els representants de Catalunya al Capítol General de l’Orde.

Les sessions capitulars del 65è Capítol Provincial es celebraran a porta tancada. Es pot seguir tot el que s’hi decideix a través de la web: www.escolapia.cat/capitol-provincial o a través del twitter @escolapiacat, amb el hashtag #CapitolEPC2019.