Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Maristes) El Capítol General dels Germans Maristes que s’està celebrant a Rionegro, a Colòmbia, ha escollit el germà mexicà Ernesto Sánchez com XIV Superior general de l’Institut. El germà Ernesto Sánchez, que és Conseller general des del 2009, relleva el català Emili Turú, germà de la Província L’Hermitage.

Ernesto Sánchez va néixer a Guadalajara, Mèxic. Va ser alumne marista des de petit i va començar els estudis per ser germà marista als 17 anys. Ha estat professor, formador, membre d’equips d’animació de la pastoral marista i secretari de diverses comissions maristes internacionals. Des del 23 de desembre de 2008 era Provincial de Mèxic Occidental. Va ser escollit Conseller general el 3 d’octubre de 2009.

D’altra banda, el Capítol general també va escollir el germà Luis Carlos Gutiérrez com a Vicari general.

Emili Turú ha estat setze anys a Roma, els últims vuit com a Superior general. Amb el Consell general, ha promogut iniciatives renovadores com les celebracions del bicentenari o el projecte La Valla 200 amb la creació de noves comunitats internacionals, com ara la de Siracusa (a Sicília) o la de Harlem Est (Nova York), o també l’impuls de l’expansió dels Germans Maristes a l’Àsia.

Podeu ampliar informació del Capítol General aquí