Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes)“El projecte de Fourvière és un projecte de misericòrdia”. Són paraules del Superior General dels Maristes, el germà Emili Turú, en el missatge que ha difós amb motiu de la festa de Sant Marcel·lí Champagnat, que se celebra aquest dilluns el 6 de juny.

Emili Turú recorda els orígens dels Germans Maristes en aquest camí cap al bicentenari, que d'escaurà el 2018, i ho fa apel·lant a la reconciliació, la misericòrdia, l’amor, l’estima, l’escolta… Però també posa de manifest la precarietat, el patiment, els crits debilitats d’algunes persones i la indiferència, diu “dels pobles rics” davant d’aquestes situacions.

Per sort, segons el germà Emili, “molts maristes acompanyem persones que viuen en perifèries geogràfiques i existencials” oferint-los la seva acollida i el seu amor.

El missatge de Turú es complementa amb testimonis que arriben des de la República Centreafricana, d’Austràlia, d’Itàlia i de Ruanda. Tots ells oferint un testimoniatge de vida íntim i profund de la seva vida viscuda com a maristes, laics o germans.