Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Les federacions representatives de la comunitat islàmica de Catalunya, UCIDCAT, FCIC i FIC, han condemnat els actes terroristes en nom de l’Islam han tingut lloc aquest dijous a la ciutat francesa de Niça i han fet una crida a rebaixar la tensió a França.

Per les comunitats islàmiques de Catalunya, l’atemptat de Niça, així com el que va tenir lloc fa dues setmanes contra un docent a París, són “accions criminals i covardes dutes a terme en nom de l’Islam que ataquen la democràcia, la justícia i la llibertat”. Recorden que des del punt de vista ètic, “res no justifica la violència” i han fet una crida a “continuar treballant per la pau, rebutjant radicalismes i

 En un comunicat han insistit en què el sentiment religiós, musulmà i en general, és una “de les dimensions fonamentals de les persones” i han cridat a frenar l’escalada de fets que poden ferir el sentir religiós de la comunitat musulmana com és la mostra de caricatures del Profeta Muhammad. Consideren que la permissivitat en els discriminatoris contra les conviccions religioses no afecten les bases d’una societat democràtica i diversa.