Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) Les tres federacions representatives de les Comunitats Islàmiques de Catalunya UCIDCAT, FCIC, FIC, han recomanat enrederir primer res del dia per respectar el toc de queda decretat per la Generalitat.

Les comunitats musulmanes catalanes han demanat començar l’oració d’Alfajr a les 6:30 hores del matí per no incórrer en un incompliment de la llei i han manifestat ser “conscients de la gravetat del moment a causa del brot epidèmic de la covid-19” que ha portat al govern central a decretar l’Estat d’alarma.

En un comunicat adreçat a tots els fidels, les tres federacions han informat que el decret d’estat d’alarma inclou la “limitació de la llibertat de circulació de persones en horari nocturn” i han recordat que “no es pot anar al culte en aquestes hores”.

Les federacions han fet una crida als musulmans “a seguir col·laborant amb els seus respectius municipis” per tal de “protegir les seves vides i salvaguardar a la societat”. Han demanat, també, a entitats i comunitats que continuïn prenent les mesures recomanades per prevenir els contagis.