Vés al contingut
Catalunya Religió ds. 19/10/2019

Per saber-ne més

(CR) La principal federació de comunitats musulmanes a Catalunya ha demanat que “els actors polítics han de liderar un procés de diàleg i negociació, deixant al costat l'interès polític i concentrant els esforços en la resolució del conflicte”. En un comunicat fan també una condemna de la violència, que “s’ha d'aturar immediatament”.

La Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) diu que “segueix amb preocupació la situació que es viu a Catalunya” i  que “es compromet a favor d'una solució política basada en diàleg, sempre dins el marc de la legalitat i en defensa de l'autogovem de Catalunya”.

 

Comunicat d’UCIDCAT sobre la situació a Catalunya.

Conscients que la comunitat musulmana, de la mateixa manera la resta de la societat catalana, és políticament plural i per tant molt heterogènia, la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) segueix amb preocupació la situació que es viu a Catalunya. Convençuts que la resolució del conflicte passa, exclusivament. per un diàleg polític sincer i inclusiu a totes les opinions. vol declarar:

I. Davant els disturbis (aldarulls) produïts aquesta setmana, UCIDCAT considera que la violència s’ha d'aturar immediatament.

2. UCIDCAT es compromet a favor d'una solució política basada en diàleg, sempre dins el marc de la legalitat i en defensa de l'autogovem de Catalunya.

3. Els actors polítics han de liderar un procés de diàleg i negociació, deixant al costat l'interès polític i concentrant els esforços en la resolució del conflicte.

UCIDCAT Rebutja la violència, vingui d'on vingui, i fa una crida a la calma i a la convivència. Totes les persones creients són i han de ser persones promotores i activisme a favor de la Pau, l’entesa i el diàleg.

Junta d'UCIDCAT, a Barcelona, 18 d'octubre de 2019

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.