Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Companyia de Maria) “Volem que aquesta casa sigui un espai del qual totes en formem part, la casa en la qual totes som benvingudes i també enviades en missió per construir futur”. Amb aquest propòsit la Companyia de Maria obre la nova Casa Provincial de la congregació a Madrid per a tots aquells que ho desitgin. Un espai que, tal com deia Joana de Lestonnac, volen que sigui un “edifici espiritual”.

El 21 de novembre de 2019 va tenir lloc l’oberura i benedicció de la nova Casa Provincial de l’Orde de la Companyia de Maria Nostra Senyora, situada al carrer Islas Aleutianas de Madrid. Ara, un any després de la pandèmia i amb totes les mesures preventives anticovid, la Companyia vol obrir-la a tothom per oferir un espai on “construir projectes i futur”.

La casa compta amb 50 habitacions individuals i 3 habitacions dobles, totes amb lavabo. Disposa de dues sales de conferències i reunions amb diferents capacitats. Es poden realitzar estades individuals o en grup amb servei de menjador, capella i pàrquing.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.