Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Companyia de Maria) “Volem que aquesta casa sigui un espai del qual totes en formem part, la casa en la qual totes som benvingudes i també enviades en missió per construir futur”. Amb aquest propòsit la Companyia de Maria obre la nova Casa Provincial de la congregació a Madrid per a tots aquells que ho desitgin. Un espai que, tal com deia Joana de Lestonnac, volen que sigui un “edifici espiritual”. 

El 21 de novembre de 2019 va tenir lloc l’oberura i benedicció de la nova Casa Provincial de l’Orde de la Companyia de Maria Nostra Senyora, situada al carrer Islas Aleutianas de Madrid. Ara, un any després de la pandèmia i amb totes les mesures preventives anticovid, la Companyia vol obrir-la a tothom per oferir un espai on “construir projectes i futur”. 

La casa compta amb 50 habitacions individuals i 3 habitacions dobles, totes amb lavabo. Disposa de dues sales de conferències i reunions amb diferents capacitats. Es poden realitzar estades individuals o en grup amb servei de menjador, capella i pàrquing.