Vés al contingut
Catalunya Religió dl. 30/08/2021

(Bisbat d'Urgell) Del 23 al 28 d’agost va tenir lloc el XXIXè Curs per a Organistes d’Església a Montserrat, organitzat per la comissió interdiocesana de litúrgia de la Conferència Episcopal Tarraconense, la Facultat Gaudí de l’Ateneu Sant Pacià, i l’Abadia de Montserrat. Va ser inaugurat per l’abat Josep M. Soler i va presidir la clausura, aquest dissabte, Joan-Enric Vives, bisbe president de la CIL, amb el monjo i organista Ramon Oranias i els organistes i professors Pierre Vidal i Pau Riuró.

Al matí van tenir lloc les audicions finals a l’orgue de la Basílica de Montserrat, després la missa conventual i posteriorment l’acte de clausura i el repartiment dels diplomes a la vintena de participants amb Ramon Oranias, organista i animador d’aquests cursos. En aquest acte, l’arquebisbe d’Urgell va agrair la disponibilitat i assistència constant de l’Abadia de Montserrat i dels col·laboradors del curs, el valor dels organistes d’acompanyar amb humilitat la litúrgia de les catedrals i parròquies, i el compromís de fe i de servei als rectors i consells que hauran d’anar realizant al llarg de l’any, com un ministeri ben important.

El curs va ser inaugurat amb un concert d’obertura a càrrec d'Ana Aguado, del Conservatori Superior de Màlaga.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.