Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(VOLS/CR) L’ONGD salesiana VOLS, presenta Joves interconnectats per una ciutadania global-digital. En el marc del’Horitzó 2030 i en el context Covid-19: “Change Things” (canvia les coses), els salesians posen en marxa un nou projecte en col·laboració amb l’Agència Espanyola de Cooperació i Desenvolupament (AECID), Jóvenes y Desarrollo i Bosco Global.

El projecte s’adreça a joves, educadors i als altres membres de la societat que vulguin promoure una ciutadania global digital responsable, que ajudi a prevenir els discursos d’odi i la desinformació. Amb aquesta iniciativa els salesians volen generar una transformació positiva en la societat per aconseguir “Change Things”, a través d’accions que inundin les xarxes socials de cordialitat, pau i tolerància.

Durant els divuit mesos de desenvolupament del projecte volen comptar amb més de 500 joves i 60 educadors que siguin agents de canvi per a una ciutadania global digital. Per aconseguir-ho utilitzaran la creació d’una aula virtual per a educador i un itinerari formatiu per a joves sobre la prevenció del discurs d’odi i la desinformació. Totes dues activitats generaran iniciatives de canvi que fomentaran la cultura de pau i els missatges positius de respecte i tolerància.