Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Cristianisme i Justícia) Cristianisme i Justícia presenta un nou Quadern CJ escrit per Alberto Ares sobre les migracions. El context de la realitat migratòria i de refugi a nivell mundial, en tant que “signe dels temps, no pot quedar al marge de la reflexió teològica".

Sorgeix des d’aquesta necessitat la Teologia de les migracions, una disciplina nova que arrela amb la tradició bíblica i el magisteri. És a partir d’aquesta mirada profunda que l’autor del quadern planteja les cinc cruïlles més importants per al moment actual: la de la identitat, la de la dignitat, la de la justícia, la de l’hospitalitat i la de la integralitat.

Sobre l'autor

Ares és jesuïta i especialista en el camp de les migracions. Natural de Veguellina de Órbigo (Lleó), ha tingut la sort de dedicar part de la seva vida a l’acompanyament de comunitats migrants en diverses parts del món. Ha estat també director de Red Íncola a Valladolid i Pueblos Unidos a Madrid. Actualment és el delegat del Sector Social dels jesuïtes d'Espanya i investigador associat a l'Institut d'Estudis sobre Migracions de la Universidad Pontificia de Comillas de Madrid.