Vés al contingut

notícies relacionades

Cristianisme i Justícia celebra 40 anys mirant cap al futur

(Jesuïtes) El divendres 10 de juny Cristianisme i Justícia va celebrar el seu 40 aniversari. I ho va voler fer d’una forma discreta, senzilla, defugint el risc de caure en la nostàlgia o en la complaença. Per això, des de l’agraïment i el reconeixement de la trajectòria feta i de les persones que l’han fet possible, el centre va voler situar sobretot la celebració dels 40 anys en la mirada cap als reptes i el futur.

Cristianisme i Justícia demana una “hospitalitat universal”

(Cristianisme i Justícia) Arran de la crisi de refugiats que ha generat la guerra d’Ucraïna, el centre d’estudis Cristianisme i Justícia acaba de publicar el paper Hospitalitat sí, hospitalitat sempre, que signen Maria del Carmen de la Fuente i Santi Torres, tots dos membres de la

L’Escola Cristiana renova la formació en pastoral educativa

(Laura Mor –CR) Volen “despertar l’apetència”, fer venir ganes als docents perquè s’obrin a l’experiència de la fe. Així ha presentat la Fundació Escola Cristiana aquest dimarts al vespre el Certificat de Competència en Pastoral Educativa que engegarà el curs vinent.

Com preguen les religions?, el nou curs de Cristianisme i Justícia

(CR) Podem relacionar-nos amb la divinitat? Amb aquesta pregunta de fons es presenta el nou curs del centre d’estudis Cristianisme i Justícia ‘Com preguen les religions? Una aproximació a les formes de relacionar-se amb Déu’. Un curs de sis sessions que pretén reflexionar sobre les diferents formes de comunicar-se amb “allò que supera les coordenades humanes de temps i espai”, diuen des del centre d’estudis.

Realitat i esperança: la reflexió de cap d’any de Cristianisme i Justícia

(Jesuïtes) Cristianisme i Justícia publica aquest dimecres la seva reflexió de Cap d’Any. Com és habitual, el centre d’estudis tanca l’any amb una mirada als esdeveniments dels darrers mesos, assenyalant amenaces, però també buscant les esquerdes que permetin entreveure alternatives per a un futur millor. En aquesta ocasió, fa una crida a recuperar el principi de realitat i el principi d’esperança, com a manera de fer front al moment present. 

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe