Vés al contingut

La Universitat d'Estiu de la Ramón Llull (UeRL) ofereix el curs "La interioritat i la espiritualitat" (codi:BC20), els dies 11, 12, 14 i 15 de juliol de 2011, de 16 a 20:30 hores, a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna (URL).

Descripció
El curs pretén desvetllar i treballar la dimensió transcendent pròpia i del jove. Facilitar estratègies, recursos i conèixer nous llenguatges per afavorir l’animació dels joves en grups d’església. Per tant, com possibilitar i donar a conèixer l’experiència de Jesús. Es tractarà l’espiritualitat dels joves des de diferents temàtiques: el jove en la societat i el fet religiós, els llenguatges per a l’anunci evangèlic, la bona notícia de Jesús als joves d’avui, i el diàleg interreligiós. Amb la col·laboració de la Delegació de Pastoral Juvenil i de la Fundació Pere Tarrés.

Programa del Curs

Professorat
Joaquim Cervera - Llicenciat en Teologia i Sociologia. Mossèn de la Diòcesi de Barcelona.
Francesc-Xavier Marin - Doctor en filosofia; llicenciat en ciències de la religió; expert professional en Cultura, Civilització i Religió Islàmica de la Junta Islàmica d’Espanya. Professor del Màster en Immigració i Educació Intercultural de la UB; del Postgrau en Teories i Models d’actuació en Immigració Intercultural de la UB; investigador principal del Grup de Recerca Identitat i Diàleg Intercultural de la Universitat Ramon Llull.
Pilar Muro, Coordinadora - Doctora en Psicologia, professora adjunta de la Facultat de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés (URL). Cap de Departament de Pedagogia de la FE de l’Institut de Formació de la Fundació Pere Tarrés. Psicòloga en el Centre Obert Passatge.
Angel-Jesús Navarro, Coordinador - Professor i membre del grup de recerca Identitat i Diàleg Intercultural de la Facultat de Ciències de l'Educació i l'Esport Blanquerna (URL). Llicenciat en Estudis Eclesiàstics i Teologia Moral per la Facultat de Teologia de Catalunya.
Josep Maria Nonay - Responsable de pastoral de les Escoles Lestonac. Professor col·laborador de la Fundació Pere Tarrés
Eduard Sala - Llicenciat en Filosofia i lletres. Educador social. Director de l'obra social de Sta. Lluïsa de Marillach de la Companyia de les Filles de la Caritat. Col·laborador de la Fundació Pere Tarrés.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.