Vés al contingut

notícies relacionades

Oberta la 14a convocatòria dels Premis Ramon Llull a Treballs de Recerca de Batxillerat

(URL) La Universitat Ramon Llull (URL) ha obert aquesta setmana la convocatòria de la 14a edició dels Premis Ramon Llull a Treballs de Recerca de Batxillerat amb l’objectiu de fomentar l’esperit de recerca, despertar vocacions per a l’estudi i la investigació i incentivar la tasca educativa que es porta a terme als centres escolars.

L'Institut Borja de Bioètica renova la seva direcció

(Institut Borja de Bioètica-URL) El patronat de l’Institut Borja de Bioètica (IBB)-Universitat Ramon Llull ha designat aquest dijous Montserrat Esquerda i Aresté nova directora general de l’IBB. El rector de la Universitat Ramon Llull, Josep M. Garrell i Guiu, tal com preveuen els estatuts de la URL, ha procedit al seu nomenament. Paral·lelament, el patronat de l’IBB també ha nomenat Helena Roig i Carrera nova directora adjunta de l’institució. Montserrat Esquerda, directora general

La URL impartirà el curs vinent dues noves titulacions de grau, Farmàcia i Traducció i Llengües Aplicades (anglès)

(URL) La Universitat Ramon Llull oferirà el curs 2014-2015 dues noves titulacions (en procés de verificació), el grau en Farmàcia, que s'impartirà conjuntament entre la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna i la IQS School of Engineering; i el grau en Traducció i Llengües Aplicades (anglès) que impartirà la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna.

La Salle i Claret explicaran un model de societat revisat, evolucionat i en xarxa

(CR) La convivència i la cooperació són el centre d'interès del cicle 'Societat, creença i pensament', que enguany arriba a la cinquena edició i que organitzen conjuntament La Salle Campus Barcelona-URL i la Fundació Claret. Les sessions començaran el proper dijous dia 30 i serviran per aprofundir en casos de lideratge social reeixits.

panoràmica

Veure la fe