Vés al contingut

(La salle Catalunya) Ja sigui a través del nivell groc, del blau, del vermell o del familiar, han estat molts els joves i moltes les famílies que van decidir compartir un tram de la Setmana Santa per viure i celebrar la Pasqua Jove amb La Salle Catalunya. I és que des de ja fa molts anys, La Salle ens proposa la vivència d’una Pasqua diferent, enmig de la natura, amb altres persones i a través del prisma del Caràcter Propi Lasalià. IKREA: redecora la teva vida” ha estat el lema que ha acompanyat la dinàmica dels quatre nivells realitzats aquest any, tot partint del món de l’art per treballar els valors de la creativitat i de la interioritat i fixant-se en la figura de Jesús, “el gran artista”.

El canvi d’estructura de la Pasqua Jove 2011 ha fet que una quarentena de nens i nenes de 3r a 5è d’Educació Primària s’unissin a la celebració a través d’un nou nivell, el groc. Ho feren durant el “Camí cap a la Pasqua”, de dilluns a dimecres, juntament amb el nivell blau, que concentrà 75 nois i noies de 6è d’EP, 1r i 2n d’ESO dels Grups de Joves i Centres de La Salle Catalunya. El dijous agafaren el relleu els joves de segon cicle d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, els quals visqueren la Pasqua en ruta a través del nivell vermell. En foren uns 40. Finalment, també aquest dia el Casal La Salle Sant Martí Sesgueioles rebé els vora 50 adults i 50 infants que es trobaren fins diumnege per celebrar la Pasqua en Família.

Una vegada més, la Pasqua Jove va reunir joves i no tant joves d’arreu del territori, amb l’objectiu de celebrar la Pasqua i de compartir-la. En aquesta ocasió, hi acudiren participants i animadors de La Salle La Seu d’Urgell i del Bisbat d’Urgell, de l’AEG Gelsto de La Salle Torreforta, del Grup 7DE9 de Comtal, de l’AEG Erol de Sant Celoni, de l’AEG Arrels de Manlleu, del Grup La Traca de Premià de Mar; de l’AEG Ben Enllà de Reus, de l’AEG La Claca de Cassà de La Selva, des de La Salle Santa Coloma de Farners i també des de l’Equip de Pastoral.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.