Vés al contingut

notícies relacionades

Celebracions de Pasqua: entre la presencialitat i les pantalles

(CR) A Catalunya Religió publiquem anualment el mapa de les celebracions de Pasqua a Catalunya, així com el de les processons i representacions de la Passió que es fan arreu del territori. La Setmana Santa 2020 va ser la primera marcada per la pandèmia. Enguany no hi haurà processons, malgrat la vida de les confraries va molt més enllà dels passos de Setmana Santa.

Pasqües juvenils i familiars: “Celebrarem la Pasqua”

(Dani Farràs – Maristes) Aquest 2021 serà difícil viure la Setmana Santa a l’estil que moltes “comunitats de comunitats” estan acostumades. Les Pasqües juvenils i familiars, característiques de molts moviments de la pastoral catalana han estat, durant dècades, trobades que comptaven els assistents amb números de tres xifres. L’any passat, la pandèmia va obligar totes les organitzacions a anul·lar les trobades o a adaptar-les a formats en línia.

Joves La Salle celebren la Pasqua

(La Salle) Aquest dissabte va arrancar una nova edició de la Pasqua Jove al Casal La Salle de Sant Martí Sesgueioles. Els grups, conformats per nens de 8 a 11 any, de 12 a 14 anys i de 15 i 16 respectivament, es van dividir en cercadors del tresor, investigadors en busca d’un cadàver que no hi era; i refugiats que fugen del seu país, moguts per l’esperança de tenir una vida digna i en pau.

On viure la Pasqua?

(CR) Un any més podreu trobar a CatalunyaReligió.cat la informació dels actes més rellevants de Setmana Santa a Catalunya.

“La Pasqua Jove de Girona és un punt de referència”

(Josep Casellas – CR/Girona) La Cellera de Ter i Amer acolliran, el dia 19 d’abril, la trenta-vuitena edició de la Pasqua Jove que organitza la Delegació Episcopal de Pastoral amb Joves de la diòcesi de Girona. És la primera vegada que es fa conjuntament a dos municipis. Una altra novetat consisteix en el fet que està estructurada en forma de ruta, a la qual participaran tots els joves.

panoràmica

Veure la fe