Vés al contingut
blog-ruth-estiu

Torna l’estiu i jo torno a animar-te a viure l’estiu amb els Salms. Suposo que igual que jo, necessites fer una pausa en mig del tràfec del dia a dia, et recordo que la millor manera de descansar l’ànima és llegint un Salm.
Em permeto portar-te quatre versets del Salm 44 i comparteixo amb tu la meva reflexió:

"Oh Déu, nosaltres mateixos ho hem sentit,
els nostres pares ens han contat
la gesta que vas realitzar en els seus dies,
en aquells temps antics
".

Déu ha intervingut en moltes ocasions i ho segueix fent de forma meravellosa i espectacular. El salmista ho veu com una única acció, no importa el pas del temps, és com l'obra del Crist en la creu una vegada i per sempre.

I fixat, diu: “ho hem sentit dels nostres pares”, quan important és transmetre la nostra fe de pares a fills. Recorda qui t’ha transmès la fe i com pots transmetre-la.

"Tu, amb la teva mà, vas desposseir els pagans, i els vas implantar a ells; vas ensorrar els pobles per fer-los lloc".

"Que no fou pas per l’espasa que s’apoderaren del país,
ni fou el seu braç que els va donar la victòria,
si no la teva dreta i el teu braç, i la llum del teu rostre,
perquè tu te’ls estimaves
".

El salmista ens recorda que en mig de les dificultats i de les batalles de la vida quan pensem que no ens en sortirem, o que es una batalla massa difícil per nosaltres sols, Déu té la victòria. M’agrada veure com la mà del Senyor i la seva mirada està en favor de cadascú de nosaltres, perquè Ell ens estima. Recorda que el Senyor està al teu costat.

"Tu ets el meu rei, oh Déu,
que disposes la victòria
".

En els salms aquesta és una idea recurrent, la victòria és del nostre Déu, però en mig dels entrebancs i la fatiga, és fàcil oblidar-ho. Recorda que la presència de Déu és inalterable, és cert que en el nostre món físic no existeix cap relació com aquesta, ningú pot garantir-te la seva presència, ajuda i esforç de forma incondicional i constant, excepte el Senyor!
Gaudeix de l’estiu amb la presència de l'Etern.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.