Vés al contingut

El proper mes d'octubre sortirà a la llum el llibre "Ámbitos de revelación. Arquitectura y Nueva Evangelización" (2015. Barcelona: CPL). Podeu llegir el pròleg de Bert Daelemans sj i la introducció aquí. El segon apartat del llibre reflexiona sobre diferents obres de temàtica religiosa desenvolupades pel despatx T113-Taller d'Arquitectura a la llum de la Nova Evangelització, algunes de les quals ja han estat presentades en aquest blog.

Seguint la iniciativa del "crowdfunding", o micromecenatge, hem cregut oportú des del despatx oferir la possibilitat de crear llaços amb els nostres lectors i seguidors per ajudar-nos a la seva difusió. Per això us proposem:

Per 30€: Adquirir el llibre dedicat per l'autor que rebrà durant el mes d'octubre.

Per 60€: Adquirir el llibre dedicat per l'autor i el convidem a una visita guiada per les obres de temàtica religiosa fetes pel despatx a Barcelona (Cancell de la Basílica del Pi, Capella de la Pentecosta al Casal Loiola, Oratori per l'escola Jesuïtes-Clot, Reforma del temple parroquial de Santa Madrona i Capella de Sant Ignasi de Loiola a la Cúria Provincial de la Companyia de Jesús) en un dia a determinar del mes d'octubre.

El mode de procedir és el següent:

Enviar un correu electrònic a e.aran@t113arquitectura.com i us farem arribar el núm. del CC. on dipositar l'ajuda estimada. Un cop fet l'ingrés, escriviu-nos adjuntant el resguard de la donació així com la direcció postal on cal enviar el llibre (a no ser que us apunteu a la visita i us el donaríem aquell dia). Tot seguit ens posarem en contacte amb la persona per confirmar la donació i per anunciar el programa de la visita guiada.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.