Vés al contingut
Catalunya Religió dj. 21/05/2020

(Baula) Amb aquest lema, "Baula t’ho posa fàcil", l’editorial vol continuar estant al costat de tots els docents en aquest moment tan diferent que estem vivint a nivell educatiu, amb missatges positius i d’esperança. Davant la impossibilitat de poder atendre als mestres i professors a nivell presencial, ha engegat tota una campanya online personalitzada (correu electrònic, xarxes socials, WhatsApp...) per a poder informar i assessorar a la comunitat educativa catalana, amb unes bosses digitals, totalment gratuïtes, on els docents poden trobar mostres i materials dels seus projectes, tant els que ja tenen un recorregut als centres educatius, com totes les novetats de cara al proper curs. Unes novetats que volen donar resposta a les noves formes d’educar que hem descobert durant el confinament.

Com a exemple, a continuació podeu llegir com fan arribar aquestes bosses digitals, en aquest cas, amb la proposta innovadora de Religió per Projectes KUMI.

Hola, 

Estic molt content/contenta de posar-me en contacte amb tu novament. Com saps, ja tenim disponibles totes les nostres novetats per al proper curs escolar. Per presentar-les hem elaborat unes fantàstiques bosses digitals, perfectament organitzades, en les quals hi podràs trobar: catàlegs, unitats de mostra, tutorials, llicències digitals... de tot! 

Aprofito aquest correu i t'envio l'enllaç perquè puguis descarregar tota la informació de la nostra proposta més completa de Religió per projectes, des d'Infantil fins a Secundària, Kumi. Pots veure-ho tot aquí:

http://projecteseducatius.baula.com/ca/projectes-educatius/p/kumi-bossa-digital

Evidentment, si trobes a faltar alguna cosa o necessites que t'enviï mostres físiques no dubtis a posar-te en contacte amb mi, tenim tots els llibres impresos i estaré encantat/encantada de veure't.

Una abraçada,

 

Paral·lelament i en col·laboració amb el Grup Editorial Edelvives, també ha iniciat, aquesta setmana una campanya, "Profes Imprescindibles", de suport i agraïment a tots els educadors i docents que durant aquest temps han acompanyat als seus alumnes, des de la distància, però amb presencia i acompanyament. Es tracta de que els alumnes puguin enviar missatges d’agraïment als seus mestres, durant les pròximes dues setmanes. #ProfesImprescindibles.

 

Temàtica
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.