Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(CR) L’arquebisbat de Barcelona ha obert un canal d’atenció espiritual i d’escolta adreçat als servidors públics que estan treballant contra el coronavirus. El servei està destinat als qui treballen en hospitals, centres sanitaris, residències d’avis, serveis d’emergències, forces de seguretat, bombers, logístics, voluntaris i assistents socials, serveis de neteja...

L’arquebisbat ha obert un canal de contacte a través del correu electrònic espiritualbarcelona@gmail.com i el WhatsApp al 619 131 553. En els dos casos es pot deixar un missatge indicant el nom, telèfon i servei públic que s’està realitzant i la franja horària en què us es pot trucar per parlar-hi personalment.

La iniciativa s’ha difós amb una carta del cardenal Joan Josep Omella en la que recorda als qui estan en aquest àmbits que “no esteu sols en aquesta noble missió. Compteu amb el respecte, l’estimació i l’agraïment de tota la societat i de l’Església”. L’arquebisbe de Barcelona explica que “com ens va dir Jesús, la porta d’entrada al cel és l’amor. Estimar és el que esteu fent tots vosaltres. Esteu, doncs, en les millors mans, les mans de Déu”.