Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(CR) El Banc Sabadell inicia una nova edició del Projecte Ètic i Solidari que es proposa oferir ajut econòmic a aquells projectes i entitats que presentin la seva candidatura a la convocatòria. Com a novetat d'aquest any, se simplifica la presentació de projectes a través d'un únic port d'entrada a través d'un correu electrònic. La data límit per presentar projectes és el 31 de maig.

Les bases de la convocatòria estableixen que es poden presentar projectes d'Acció Social a l'Estat Espanyol, com actuacions dirigides a millorar la qualitat de vida i atenció a infància, joves, dones, immigrants, persones amb discapacitat, persones en risc d'exclusió, persones grans, persones amb addiccions, malalts en els àmbits de salut, alimentació, educació, formació per a la feina, integració social o inserció laboral.

També inclouen projectes de cooperació al desenvolupament que comptin amb actuacions dirigides a persones en països en desenvolupament a través de la creació d'infraestructures sanitàries, educatives o d'abastiment d'aigua, o projectes d'atenció sanitària, educació, inserció, i/o millora de l'alimentació i nutrició.

Podeu consultar les bases de la convocatòria d'ajuts aquí.