Vés al contingut

notícies relacionades

40.000 euros per a cinc projectes en matèria de diversitat religiosa

(Afers Religiosos) La Generalitat de Catalunya ha fet pública la resolució definitiva de la concessió d'ajuts a cinc projectes de recerca en matèria d'afers religiosos amb una dotació pressupostària de 40.000 €. Amb aquests ajuts, la Direcció General d'Afers Religiosos busca promoure la recerca i la innovació sobre afers religiosos per crear nou coneixement aplicable. 

Nova convocatòria d'ajuts per a la promoció de la llibertat religiosa

(DGAR) La Direcció General d'Afers Religiosos obrirà la convocatòria 2022 de subvencions en matèria d'afers religiosos. Del 3 al 24 de gener es podran presentar les sol·licituds per acollir-se a les subvencions per a actuacions ja realitzades durant l'any 2021. 

El Banc Sabadell obre una convocatòria d'ajudes per a entitats i projectes socials

(CR) El Banc Sabadell inicia una nova edició del Projecte Ètic i Solidari que es proposa oferir ajut econòmic a aquells projectes i entitats que presentin la seva candidatura a la convocatòria. Com a novetat d'aquest any, se simplifica la presentació de projectes a través d'un únic port d'entrada a través d'un correu electrònic. La data límit per presentar projectes és el 31 de maig.

680.000 d'ajudes de l'Obra Social "la Caixa" a 28 projectes socials a Catalunya

(Obra Social "la Caixa)  Més de 17.000 persones, la majoria nens i joves en risc o situació de pobresa, seran las beneficiàries dels ajuts que l’Obra Social ”la Caixa” ha concedit aquest any a través de 28 projectes socials impulsats per entitats de tot Catalunya. La suma d’aquests ajuts supera els 680.000 euros.

Obert el termini per presentar projectes de recerca sobre diversitat religiosa

(Direcció General d'Afers Religiosos) Des d'aquest dilluns i fins dimarts 19 de setembre es poden sol·licitar els ajuts RELIG 2017. A través d'aquesta convocatòria, la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge promou la innovació i la recerca sobre afers religiosos amb la finalitat d’obtenir resultats científics i propostes d’intervenció aplicables en l’àmbit de la diversitat religiosa.

Nova convocatòria d’ajuts per a promoure la cultura religiosa

(Direcció General d'Afers Religiosos) La Direcció General d'Afers Religiosos té com a objectius, entre d'altres, promoure la cultura religiosa en la societat catalana i el diàleg interreligiós com a eina per fomentar la convivència, així com donar a conèixer el fet religiós mitjançant la seva promoció i difusió.

panoràmica

Veure la fe