Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Càritas / –CR) Amb l'inici del curs escolar, Càritas Tarragona i Càritas Girona posen en marxa les seves tradicionals campanyes solidàries de recollida de material escolar. Càritas Diocesana de Tarragona col·labora en la campanya de “Recollida solidària de material escolar”, impulsada pel Parc Central de Tarragona, que es farà des del proper dia 22 d’agost fins el 14 de setembre.

El centre comercial serà la seu de recollida dels llibres i material escolar nou (colors, llibretes, estoigs, motxilles, calculadores, etc.) i material usat que estigui en bon estat. Un cop finalitzi la campanya, Càritas Diocesana serà l’encarregada de lliurar el material recollit a les parròquies i famílies més necessitades com també a les escoles de Tarragona que ho requereixin. El material es podrà deixar en un estand de recollida posat per a la campanya en el mateix Parc Central.

En el cas de Girona, Abacus cooperativa col·labora amb Càritas Girona en els Programes Educatius que ofereixen suport complementari a l'escola a 400 infants i joves en situació de vulnerabilitat i que presenten dificultats en el procés d'escolarització. Des del 20 d'agost fins al 3 d'octubre es poden comprar vals solidaris d'1€, 3€ i 5€ a la caixa de l'establiment. Tots els beneficis aniran destinats a material escolar.